VOORSTELLEN

Mijn naam is Tanja. Na de geboorte van onze dochter Lieke heb ik het marketing- en communicatiewereldje gedag gezegd om me te gaan verdiepen in andere drijfveren van de mens. En die van kinderen in het bijzonder. In 2006 heb ik mijn 4-jarige opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie/Amsterdam en de opleiding tot kinderyogadocent bij Samsara/Bilthoven afgerond en ben ik mijn eigen praktijk voor kindertherapie begonnen. Door de jaren heen heb ik me - vanwege de leerproblemen van mijn dochter die binnen het onderwijs niet opgelost konden worden en de vele kinderen in de praktijk die gedragsproblemen veroorzaakt door onderwijsproblemen bleken te hebben - gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen met leerproblemen.

In 2010 behaalde ik mijn certificering als equine assisted coach aan de Keulseweg, ging mijn jeugddroom in vervulling en kreeg ik mijn eigen Haflinger Maike waar ik ontzettend veel van geleerd heb. Met haar heb ik jarenlang veel kinderen mogen coachen. Op dit moment coach ik kinderen met leer- en bijbehorende gedragsproblemen met mijn Andalusiƫr Apolo, Shetlanders Lisa en Zara en gast-Haflinger Sasja. Daarnaast ben ik momenteel docent Kindercoaching met paarden bij Caprilli Coaching en Training en leid ik coaches op voor mijn eigen methode ANDERS LEREN MET PAARDEN, een vernieuwende methode voor beelddenkers.

Binnen zijn en stilzitten is niet mijn ding dus in mijn vrije tijd ben ik het liefste buiten in beweging: paardrijden, zeilen, tuinieren en lekker met onze hond Syb het bos in.

top